Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

Predavanje "Sistem S.N: Lazareva: Kako ozdraviti menjajući svoj karakter" i promocija DVD izdanja na srpskom: "Suština sistema br. 2" i "Slika života"

U okviru "Festivala Zdravlja", izuzetno posećene manifestacije, koja se održava u Beogradu (Dom Omladine) tokom 17. i 18. marta, najavljujemo nekoliko lepih dešavanja:

1. Tokom trajanja Festivala, sva izdanja S.N. Lazareva moći ćete da nabavite na štandu naše izdavačke kuće (štand će biti odmah na ulazu u Dom Omladine, a ulaz na manifestaciju je besplatan)

2. Iz štampe 17. marta izlaze dva nova DVD filma S.N. Lazareva na srpskom jeziku: Suština sistema br 2Slika života koji će na ovoj manifestaciji i prvi put biti pušteni u prodaju.

3. PREDAVANJE Dragana Lončara na vrlo aktuelnu temu "Sistem S.N: Lazareva: Kako ozdraviti menjajući svoj karakter" Ovo predavanje je ODOBRIO i blagoslovio Sergej Nikolajevič.

Predavanje će se održati u velikoj, bioskopskoj sali "Doma Omladine", 18. marta s početkom u 19:00 Ulaz je besplatan!

Očekujemo vas u što većem broju i radujemo se skorom susretu! 

Pratite nas na Facebook-u

Zvanična stranica S.N. Lazareva na FB

___________________________________

S.N.Lazarev oficijelni kanal na srpskom: 
S.N. Lazarev

S.N.Lazarev oficijelni kanal na ruskom: Лазарев Сергей Николаевич

S.N.Lazarev oficijelni, međunarodni kanal: Lazarev Sergey official channel

 ___________________________________

Informacije o porudžbinama izdanja S.N. Lazareva

___________________________________

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.

Novosti

Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.