Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

O autoru

Ko je Sergej Nikolajevič Lazarev?

img

Sergej Nikolajevič Lazarev (rođen 4. septembra 1952.g)
Praktičar, filozof, istraživač zakona duhovnog života čovjeka i njihovog uticaja na zdravlje i sudbinu.

Biografija

Sergej Nikolajevič Lazarev je rođen 04.09.1952.godine u gradu Ejsku u Rusiji. Završio je Ruski državni pedagoški univerzitet A.I.Gercena.
Istovremeno je prošao 11 – mjesečnu edukaciju u Sankt Petersburgu na državnom univerzitetu, stičući kvalifikaciju „praktičar psiholog“.

Područje djelovanja

Sergej Nikolajevič Lazarev se početkom 1980-tih godina počeo baviti istraživanjem informaciono – energetskih polja čovjeka. Od 1993. godine održava seminare i prezentacije u Moskvi, Sankt Petersburgu i drugim gradovima u Rusiji, kao i u Njemačkoj, Izraelu, Poljskoj, Češkoj i Ukrajini.
Samo u Rusiji, njegove knjige su se prodale u tiražu većem od 15 miliona primeraka. Do danas je objavljeno 26 njegovih knjiga,  koje su prevedene na španski, francuski, engleski, nemački, poljski, srpski, češki, rumunski, bugarski,  turski, grčki i litvanski jezik. U njima je izloženo iskustvo više od dvadeset godina njegovog istraživanja, koje je jedinstveno i ništa slično tome za sada ne postoji u čitavom svetu.

• Da biste pogledali video "Za koga su napisane moje knjige" kliknite ovdje

Istraživanja

S.N.Lazarev istražuje vezu izmedu unutrašnjeg stanja duše čovjeka i njegove sudbine i zdravlja, povezanost religioznog i moralnog stanja čovjeka i perspektive njegovog opstanka u savremenom svijetu.
U toj oblasti je empirijskim putem otkrio niz zakona, što mu je omogućilo da stvori cjelokupan filozofski sistem.
Ovaj sistem je jedinstven po tome što nam omogućava da se snađemo u svijetu koji nas okružuje, kao i da u konkretnim životnim situacijama dobijemo odgovore na pitanja – ko smo, odakle dolazimo i kuda idemo.

Ranija istraživanja

Svoje istraživanje informaciono energetskog polja čovjeka S.N.Lazarev je počeo između 1980. i 1981.godine, a krajem 80-tih je počeo da se profesionalno bavi iscjeljivanjem. Naučivši dijagnostiku na daljinu u laboratoriji Vadima Poljakova (Sankt Petersburg), S.N.Lazarev je u sebi otkrio sposobnost čitanja informacije o zdravlju čovjeka u njegovom informacionom polju, ne samo u sadašnjosti, nego i u prošlosti i u budućnosti. Na taj način, S.N.Lazarev je došao do zaključka da se bolest razvija više godina i da je rezultat uzajamnog djelovanja čovjeka sa određenim događajima u njegovom životu. Posmatrajući bolest kao posljedicu, počeo je da traži njen uzrok.

U početku svog iscjeliteljskog rada S.N.Lazarev je radio sa energetskim poljima, koja su posljedica tijela. Tj. polje je bilo sekundarno u odnosu na tijelo. Tijelo je bilo uzrok, a polje posljedica.  Međutim, u svojim daljim istraživanjima S.N.Lazarev je razvio hipotezu o postojanju drugih tipova polja – primarnih u odnosu na tijelo i njegove organe. Došavši do zaključka da su sve informacije o karakteru, sudbini, prošlosti i budućnosti čovjeka, pa čak i njegove prethodne inkarnacije, pohranjene u individualnom polju, S.N.Lazarev je pokušavao pristupiti tom spremištu informacija.


Pratite nas na Facebook-u

Zvanična stranica S.N. Lazareva na FB

___________________________________

S.N.Lazarev oficijelni kanal na srpskom: 
S.N. Lazarev

S.N.Lazarev oficijelni kanal na ruskom: Лазарев Сергей Николаевич

S.N.Lazarev oficijelni, međunarodni kanal: Lazarev Sergey official channel

 ___________________________________

Informacije o porudžbinama izdanja S.N. Lazareva

___________________________________

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.

Novosti

kliknite ovdje
Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

kliknite ovdje
Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.