Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

Novogodišnja čestitka S.N. Lazareva

Zdravo dragi čitaoci!

Čestitam vam nastupajuću Novu godinu i želim da u njoj doživite više radosti, osmeha, kao i onoga što nazivamo - ljudskom srećom. Reč "sreća" svako od nas doživljava na svoj način. Uobičajeno je da za Novu godinu želimo zdravlje i sreću. Ali šta zaboravljamo? Šta je to zdravlje? Zdravlje je sreća za telo. Međutim, postoji i sreća za duh, a to je - blagostanje. Najvažnija sreća jeste - sreća za dušu. Sreća za dušu je: ljubav u duši, prijatelji, porodica, komunikacija, stvaralaštvo. To je najvažniji aspekt sreće. Iz tog razloga prvenstveno svima hoću da poželim sreću za Dušu.

Pred nama su komplikovana vremena i neophodno je da svako ponaosob pravilno kroz njih prođe i da se prema njima ispravno postavi. Ukoliko napravimo mali osvrt na istoriju, tada nam njeno iskustvo prilično jasno pokazuje čemu treba težiti, šta raditi, i šta je ono što ne treba raditi. Pre oko 2.000 godina, propala je država Izrael. Osnovni razlog propasti je u tome što se narod Izraela prvenstveno molio za bogatu, bujnu žetvu, blagovremenu kišu i komad hleba. A zatim je došao čovek koji je rekao da mi ne živimo "samo o hlebu i vinu", i da je duša važnija od komada hleba. To je bio početak nove ere, etapa spasenja naše civilizacije.

Dakle, u današnje vreme, većina država, tzv. Zapad, pokušava da živi klanjajući se komadu hleba. I samo je jedna zemlja koja pokušava da odbrani važnost duše, u odnosu na materijalna dobra. Rusija je u težoj poziciji u odnosu na mnoge zemlje, jer Rusija pokušava da živi po principu: "Ne živi čovek samo o hlebu u vinu". To prebacuje veliku odgovornost na Rusiju i od velike je važnosti za ostatak čovečanstva. Ne kaže se slučajno: "Spasenje će doći iz Rusije". Dakle, onoliko koliko svako od nas bude dušu postavio iznad tela, koliko svako od nas shvati da su ljubav i duša važniji od svih materijalnih dobara, toliko ćemo svi mi pomoći čitavom čovečanstvu da zakorači u sutrašnji dan i oseti harmoniju.

Zato, svima vama želim Duševnu Sreću. Želim vam radost, blagotvorne i dubinske promene. A o duši ćemo porazgovarati na online seminaru - 5. januara 2016.

I još jednom: Želim vam srećnu Novu godinu, Novu sreću i svako dobro.

Video čestitka


 

Pratite nas na Facebook-u

Zvanična stranica S.N. Lazareva na FB

___________________________________

S.N.Lazarev oficijelni kanal na srpskom: 
S.N. Lazarev

S.N.Lazarev oficijelni kanal na ruskom: Лазарев Сергей Николаевич

S.N.Lazarev oficijelni, međunarodni kanal: Lazarev Sergey official channel

 ___________________________________

Informacije o porudžbinama izdanja S.N. Lazareva

___________________________________

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.

Novosti

Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.