Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

Donacije i kupovina

 

Donacije

Informacije koje se odnose na donacije su preuzete sa www.lazarev.ru. Naknadno ćemo postaviti informaciju za eventualne uplate preko nekog od računa na području Balkana.

U posljednje vrijeme, mnogi ljudi, posebno oni koji žive u drugim zemljama, slali su mi e-mail poruke o tome da bi željeli da plate za moje knjige i video priloge, koje su preuzeli sa interneta, jer nijesu mogli kupiti knjige i DVD-diskove.
Želim da naglasim da knjige i DVD-diskove, ko želi, može kupiti u Rusiji i inostranstvu. U inostranstvu - u Frankfurtu, u Rusiji - u Moskvi i Sankt Peterburgu, u Ukrajini - u Zaporožju.
Još jednom želim da naglasim da ako čovjek dobija nešto što ne zaradi, to će ga pokvariti.
Želja da se dobije, a da se ne daje, veoma negativno utiče na budućnost tog čovjeka. Ja to, kao specijalista, znam. Ne bih želio da budem nesvjesni autor problema kod ljudi koji čitaju moje knjige i gledaju DVD-diskove, isporučujući im besplatno, što će mnogokratno povećati njihov nepravilan unutrašnji pravac i pogoršati emocionalno stanje.
Od 29. februara 2008. godine otvorena je mogućnost, ne samo dobijanja informacije, već i plaćanja za nju. Svaki čitalac sam odlučuje da li će to uraditi ili ne.

Donacije za knjige su 50 ruskih rubalja (1.25EUR), za CD - 100 rubalja (2.5EUR), za video informaciju - 150 rubalja (3.75EUR).

Transfer preko Pay Pal:
lazarevsn@rambler.ru

Kupovina

Ukoliko želite kupiti knjige, DVD-diskove, audio CD-ove ili uplatiti seminar posjetite internet shop na www.shop.lazarev.ru, gdje možete kupiti elektronske verzije knjiga, audio i video materijale S.N.Lazareva

 

Pratite nas na Facebook-u

Zvanična stranica S.N. Lazareva na FB

___________________________________

S.N.Lazarev oficijelni kanal na srpskom: 
S.N. Lazarev

S.N.Lazarev oficijelni kanal na ruskom: Лазарев Сергей Николаевич

S.N.Lazarev oficijelni, međunarodni kanal: Lazarev Sergey official channel

 ___________________________________

Informacije o porudžbinama izdanja S.N. Lazareva

___________________________________

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.

Novosti

kliknite ovdje
Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

kliknite ovdje
Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.