Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

Predavanje/radionica „Metode isceljivanja S.N. Lazareva“

 

Predavanje/radionica „Metode isceljivanja S.N. Lazareva“ koje će održati Dragan Lončar.

Datum i vreme: nedelja, 29. novembar. Od 18:00 do 20:00 h.

Mesto: Sala Udruženja književnika Srbije, ul. Francuska br. 7, Beograd

Zbog ograničenog broja mesta, poželjno je da se ranije prijavite na email loveandspiritbelgrade@gmail.com ili telefone 011/ 32-23-409 i 060/ 631-08-91

U okviru predavanja, biće promovisane i prve legalne knjige Sergeja Nikolajeviča Lazareva, nedavno objavljene na srpskom jeziku:

Iz edicije „Dijagnostika karme“:

1. Sistem samoregulacije polja

Iz edicije „Čovek budućnosti“:

2. Prvi korak u budućnost

3. Vaspitavanje roditelja

kao i audio izdanja autora.

Detaljnije: Metode isceljivanja S.N Lazareva - Dragan Lončar “Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim i svom dušom svojom i svom misli svojom i svom snagom svojom” je poruka koja se provlači kroz sve knjige i rad Sergeja Nikolajeviča Lazareva, ruskog duhovnika i iscelitelja, koji je zahvaljujući svojim duhovnim i psihičkim moćima, mukotrpnim istraživačkim radom, izgradio jedinstven, integralni metod duhovnog očišćenja i izlečenja od najtežih bolesti.

S.N. Lazerev se nije zaustavio samo na davanju opisa uzroka bolesti, već je dao efikasan terapeutski i praktičan metod isceljenja od njih. Predstavljanje i upoznavanje sa metodom rada S.N. Lazareva će biti predmet radionice.

 

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.

Novosti

Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.