Ukoliko želite da vidite najnovije vijesti, kliknite ovdje!

CD izdanja


Sergej Lazarev: CD Relaksacija


Onaj ko ume da se oslobodi vezanosti, da opusti svoj um i te­lo, zapravo preventivno prevazilazi bolesti. U današnje vreme poseb­­no je važno umeti da pri različitim spoljašnjim uticajima sačuvamo unutrašnji mir i spokojstvo. CD "Relaksacija" pomaže kako u smirivanju misli, tako i u oslobađanju od napetosti i ima opšti blagotvorni uticaj na čoveka. Kratke afirmacije, koje izgovara autor, utiču na podsvest, i zato poznavanje ruskog jezika nije obavezno.

Format: audio CD

Trajanje: 40:04 min


Preslušajte isečak:

Sergej Lazarev: CD Ozdravljenje duše (I-III)

Mnogi su primetili da je veoma teško promeniti se na bolje. Bez obzira, koliko se čovek mentalno naštimavao da svoju nameru pretvori u dejstvo, promeni je dosta teško pristupiti. Ali, ukoliko se misli koncentrišu u jednu živu sliku, tj. osećaj – tada je mnogo lakše promeniti se, tj. ono što usmerava ka dejstvu jeste slika, a ne misao. Razumevanje dolazi upravo kroz sliku. Mi već dve hiljade godina smatramo da je potrebno opraštati i voleti, a u praksi malo šta postižemo. Za mnoge je Biblija potpuno neshvatljiva, oni ne uviđaju u čemu je suština Hristovog učenja. Ma kakve najpravilnije misli, predavanja, knjige – one moraju da se sažmu u sliku - tek tada otpočinju promene. Autor je pokušao da kroz sistem slika, izražen kratkim frazama, kod slušaoca stvori pravilno unutrašnje usmerenje. Slika čoveka koji voli stvara se brzo i lako. Shodno tome, moguće je brzo promeniti sebe, svoje zdravlje i svoju sudbinu.

Opis zvučnog zapisa: Sergej Nikolajevič izgovara afirmacije za isceljenje (na ruskom jeziku), ukomponovano sa starim narodnim instrumentom, čiji zvuci podsećaju na žubor vode (zvuk zvona). 

Prevod na srpski jezik CD "Ozdravljenje duše" (1-3)

Porudžbina

Preslušajte kompozicije: 

Ozdravljenje duše 1.

Ozdravljenje duše 2.

Ozdravljenje duše 3.

Izdavačka kuća "Aruna", Beograd
www.aruna.rs •  email: aruna@aruna.rs • tel./Viber: +381 64 15-77-045

  ______________________________________________________________________________________

Sergej Lazarev: CD Ritmovi oslobođenja svesti (I-VI)

Isto kao i bolest, tako i zdravlje, ima svoj ritam. Unutrašnji ritmovi osobe koja je harmonična, razlikuju se od ritmova bolesne osobe. Kako određujemo ritmove bolesne osobe? Razdražljiva je - ritam je isprekidan; užurbana je - ritam je isprekidan; oseća žaljenje zbog nečega što se dogodilo - to je, takođe, ritmička disharmonija. Kada je uzrok deformacije ritmova preterano jaka koncentracija na um, tada čovek oseća strah, uznemirenost i žaljenje. Osoba koja ne živi srcem i osećanjima, već glavom, neminovno se nalazi u stanju stresa. Jedan od načina prevazilaženja stresa je – zaustavljanje uma. Umetnost – muzika, ritmičke kompozicije – od pamtiveka su pomagali da se zaustavi um, otvore osećanja, i harmonizuje unutrašnji ritam čoveka. Namena „Ritmova oslobođenja svesti“ je pomoć u oslobađanju od misli, vezanosti, planova, strahova i žaljenja, da bismo se iznutra koncentrisali na svoja osećanja, na ljubav, harmoniju i jedinstvo sa čitavom Vasionom.

Opis zvučnog zapisa: Ovaj audio-disk je snimio lično S.N. Lazarev u studiju. U zapisu se koristi stari narodni instrument, čiji zvuci podsećaju na žubor vode (zvuk zvona). Autor je disk koristio tokom konsultacija, a dijagnostika je pokazala da ovi ritmovi harmonizuju unutrašnje čovekovo polje, pomažu u zaustavljanju misaonog toka, oslobađaju svest, i pripremaju nas za rad nad sobom.

Napomena: U pitanju nije klasična muzička kompozicija, niti muzika za relaksaciju, već vibracije i ritmovi jednog instrumenta (poput tibetanskih gongova).

Porudžbina

Preslušajte kompozicije:


Ritmovi oslobođenja svesti I                       Ritmovi oslobođenja svesti II

Ritmovi oslobođenja svesti III                       Ritmovi oslobođenja svesti IV, V

Ritmovi oslobođenja svesti VI

Izdavačka kuća "Aruna", Beograd

www.aruna.rs •  email: aruna@aruna.rs • tel./Viber: +381 64 15-77-045

Distributeri S.N. Lazareva u regionu:

Distribucija Hrvatska lazarev.croatia@gmail.com Telefon: +385 98 629 869
Viber: +385 95 8960222 FB stranica 

Distribucija Slovenija snlazarev.slovenija@gmail.com Tel./Viber: +386 512 099 60
FB stranica

Distribucija BiH at@blic.net • Telefon: +387 65 910 944

Distribucija Crna Gora lazarev.montenegro@gmail.com Tel./Viber:+382 69 637 379

Distribucija Makedonija kliment_miko@yahoo.com Tel./Viber: +389 715-845-66

  ______________________________________________________________________________________


 

Pratite nas na Facebook-u

Zvanična stranica S.N. Lazareva na FB

___________________________________

S.N.Lazarev oficijelni kanal na srpskom: 
S.N. Lazarev

S.N.Lazarev oficijelni kanal na ruskom: Лазарев Сергей Николаевич

S.N.Lazarev oficijelni, međunarodni kanal: Lazarev Sergey official channel

 ___________________________________

Informacije o porudžbinama izdanja S.N. Lazareva

___________________________________

Donacije

U posljednje vrijeme, mnogi koji me prate, posebno oni koji žive u drugim zemljama, pisali su mi da bi željeli da plate za moje knjige i DVD izdanja, jer ih nisu mogli naći u svojoj zemlji. Ukoliko se odlučite podržati moj rad, informacije potražite ovdje.


Novosti

Uputstva za rad na sebi
Dugo vremena nisam razumeo, zašto ljudi, koji su pročitali moje knjige, ne mogu ili neće da shvate šta se sa njima dešava i šta treba da rade?

Informacije za početnike
Prva stvar koju treba da shvate novajlije ovo nije ezoterija u običajenom smislu riječi, ovo nije bajka, ovo nije fantazija.

Sve novosti »

Kontakt

Želite nas kontaktirati ili imate određeno pitanje? Popunite kontakt formular.